IBX

IBX Herstelt, Verstevigt en Beschermt de Natuurlijke Nagel

IBX is uitermate geschikt voor iedereen met zwakke nagels of beschadigingen. Deze unieke behandeling werkt van binnenuit en is onzichtbaar. Het herstelt, verstevigt en beschermt de natuurlijke nagel.

IBX is voor Iedereen

IBX is een nieuw en revolutionair product van Famous Names. Het is er specifiek op gemaakt dat het de natuurlijke nagel herstelt, verstevigt, en beschermt. Hiermee maakt het een einde aan zwakke en slappe nagels. Doordat het onzichtbaar is kan IBX voor iedereen worden gebruikt, dus ook voor mannen.

Met name als je op je werk geen kunstproduct mag dragen, maar wel graag sterke nagels wilt, is IBX een ideale oplossing!

Een IBX behandeling:

  • Herstelt beschadigde nagels
  • Verstevigt zwakke of slappe nagels
  • Beschermt de natuurlijke nagel

IBX Staat voor Gezonde, Sterke Nagels

Geef je natuurlijke nagels de verzorging die ze verdienen

Behandelingen en Prijzen

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Manicure + IBX

14

Vorm vijlen, IBX, lumos, nagelolie en handcrème

+€5   Eerste behandeling IBX
+€29   Gellak

Manicure + IBX + Boost

29

Vorm vijlen, IBX, IBX boost, nagelolie en handcrème

+€25   Gellak

IBX Arrangement

84

Bestaande uit 6 IBX behandelingen en Dadi'oil

Betaling vooraf om motivatie te behouden

GEÏNTERESSEERD IN EEN IBX BEHANDELING?

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

Wil je meer weten over IBX?

Lees hieronder verder voor meer informatie.

IBX Herstelt, Verstevigt en Beschermt

Een nagel bestaat uit diverse lagen. Deze lagen bevatten keratine, die de nagel zijn sterkte geeft. Tussen de lagen en cellen zitten loze ruimtes. Doordat IBX in de nagel werkt, worden deze holtes opgevuld. Omdat IBX alleen aan zichzelf hecht en niet aan de keratine, wordt er een verweving gemaakt. Dit verstevigt de nagel, zorgt ervoor dat beschadigingen worden opgevuld en dat slappe nagels weer sterk worden.

IBX bestaat uit twee componenten. IBX Repair en IBX Strengthen. Deze twee vullen elkaar aan in de nagel. De Repair wordt vooral toegepast bij traumanagels, splijtende nagels en andere beschadigingen. Het werkt als een soort dubbelzijdig plakbandje op beschadigingen. De Strengthen wordt te allen tijde toegepast. De producten worden verwarmd onder een warmtelamp en daarna uitgehard in een UV-lamp. Hier voelt je niets van.

Manicure + IBX

Deze behandeling is uitermate geschikt voor iedereen, dus zowel mannen als vrouwen, die houden van verzorgde nagels en handen. Tijdens de behandeling vijlen we de nagels en verzorgen we de nagelriemen. Eventuele velletjes worden verwijderd.

Vervolgens wordt de IBX toegepast en uitgehard. Verder is er een keuze of er een blanke nagellak wordt aangebracht of niet. De Dadi’oil wordt ruim aangebracht op de nagels en vervolgens wordt de Dadi’lotion ingemasseerd.

Tijdens de eerste behandeling wordt er meer tijd gereserveerd in verband met de langere inwerktijd van beide producten.

Manicure + IBX + Boost

Deze behandeling is hetzelfde als hierboven, maar er wordt nog een extra element toegevoegd. De IBX Boost is een verstevigende gel die de nagel extra sterkte geeft. Dit is een product die wel bovenop de nagel ligt.

Het is gemakkelijk en volledig afweekbaar, waardoor er zo min mogelijk schade wordt aangebracht aan de natuurlijke nagel. Dit product wordt alleen gebruikt in combinatie met IBX. Ze versterken elkaar, waardoor we ze niet afzonderlijk gebruiken.

De nagel blijft flexibel, waardoor je niet per sé het gevoel hebt dat er een kunstnagel op zit.

IBX Arrangement

Wij bieden een IBX-arrangement aan voor iedereen die langer wil genieten van de IBX-behandelingen. Het arrangement bestaat uit zes behandelingen en de duur verschilt per persoon.

Indien IBX wordt toegepast als onderhoud kan dit langer duren dan wanneer je bijvoorbeeld komt voor een traumanagel. Het wordt per persoon en situatie bekeken.

Verder krijg je bij dit arrangement een Dadi’oil om tot een nog beter eindresultaat te komen. Tijdens dit arrangement wordt je intensief begeleid om het beste resultaat te behalen.


Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk dan ook onze tips voor handverzorging.

Je kunt ook langs komen voor een intakegesprek.

Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Waar wil je meer over weten?

Klik op één van de links hieronder voor meer informatie.

Behandelingen

Tarieven

Tips en Advies

Inspiratie

MENU
Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Beauty & Care by Ninon heeft momenteel een klantenstop.
Wij houden je op de hoogte over wanneer we weer open zijn via en
toggle