Nagelbijten

Wil je Stoppen met Nagelbijten? Geen Ongezonde, Beschadigde Nagels meer

Nagelbijten is een nare, ongezonde gewoonte waar je moeilijk vanaf komt. Kies een passend arrangement en wij helpen jou om te stoppen met nagelbijten.

Stoppen met Nagelbijten

Nagelbijten is een ongezonde gewoonte die vaak voort komt uit verveling of stress. Het kan zelfs leiden tot traumanagels. Stoppen met nagelbijten vergt veel discipline en motivatie, dus elk arrangement is specifiek opgesteld op basis van wat jij nodig hebt.

Afgezien dat het een ongezonde gewoonte is, kan het mogelijk ook blijvende schade aanrichten. Mensen die hardnekkig nagelbijten hebben vaak wondjes en ontstekingen die de nagel kunnen aantasten. Enkele gevolgen die kunnen ontstaan tijdens het nagelbijten zijn:

  • Chronische traumanagels
  • Loslatende nagels
  • Ontstekingen
  • Bacteriële infecties

Met het nagelbijtarrangement proberen we samen deze nare, ongezonde gewoonte te doorbreken, zodat ook jij weer mooie en gezonde nagels kunt hebben.

Volledig Stoppen met Nagelbijten

Kies voor mooie, gezonde en sterke nagels

Arrangementen en Prijzen

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Goed

165

Bestaande uit 5 behandelingen

Beter

262

Bestaande uit 8 behandelingen

Best

366

Bestaande uit 9 behandelingen en IBX

Betaling vooraf om motivatie te behouden.

GEÏNTERESSEERD IN EEN NAGELBIJTARRANGEMENT?

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

Wil je meer weten over nagelbijten?

Lees hieronder verder voor meer informatie.

Stoppen met een Ongezonde Gewoonte

Om te stoppen met nagelbijten bieden wij diverse nagelbijtarrangementen aan. Wij passen elk arrangement aan jou aan om zo tot het beste resultaat te komen. Tussentijdse wijzigingen zijn ook mogelijk, indien noodzakelijk.

Tijdens het intakegesprek wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Bij alle arrangementen staat de verzorging van de natuurlijke nagel en nagelriemen voorop. Je krijgt een nagelvijl en Dadi’oil mee om je nagels te verzorgen en eventueel haaltjes weg te halen. Zo kun jij ook mooie en verzorgde nagels en handen hebben.

Wij vragen het volledige bedrag vooraf te betalen om de motivatie te behouden. Tussendoor stoppen zal niet leiden tot restitutie.

Arrangement Goed: Beschadigde Nagels

Dit pakket bestaat uit vijf behandelingen en neemt gemiddeld acht weken in beslag. Het arrangement is geschikt voor klanten die korte nagels hebben zonder zichtbaar trauma. Verder zijn de nagelriemen goed verzorgd.

Tijdens de behandelingen worden er kunstnagels of gellak gezet. Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien dan gemiddeld, zal er weinig tijd tussen de behandelingen zitten.

De nagels worden simpel afgewerkt en bij de laatste behandeling krijg je de afwerklaag die je wenst. We maken tussendoor foto’s om de voortgang in de gaten te houden.

Arrangement Beter: Extra Begeleiding

Arrangement Beter bestaat uit acht behandelingen en neemt gemiddeld veertien weken in beslag. Dit pakket is geschikt voor klanten die een hardnekkiger nagelbijtprobleem hebben en meer begeleiding wensen. Vooral als je meer wondjes of ingroeiende nagels hebt is deze uitermate geschikt.

Gedurende de behandelingen wordt er gellak gezet met een verstevigingslaag. Deze nagels zijn dunner, zodat je er beter aan kunt wennen. Wanneer we verder in het traject zijn, kan het zijn dat er kunstnagels gezet worden.

Verder staat de natuurlijke nagel centraal. Deze moet weer mooi groeien en goed worden verzorgd.

Arrangement Best: Traumanagels

Als je nagels al trauma hebben opgelopen en je last hebt van veel wondjes en haaltjes is dit pakket de beste keuze. Dit pakket bestaat uit negen behandelingen en duurt gemiddeld zeventien weken. Met dit pakket krijg je bij elke behandeling een extra IBX-behandeling.

We beginnen de eerste twee á drie weken met het intensief voeden van de natuurlijke nagel met Dadi’oil en IBX. We proberen de traumanagels te verbeteren alvorens we een kunstproduct aanbrengen. Nadat de IBX is toegepast wordt er een gellaklaag aangebracht. De nagels zijn steviger en dun, zodat je er geen last van hebt.

Tijdens de laatste behandeling krijg je (indien gewenst) kunstnagels als beloning met een afwerking naar keuze.


Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk dan ook onze tips voor handverzorging.

Je kunt ook langs komen voor een intakegesprek.

Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Waar wil je meer over weten?

Klik op één van de links hieronder voor meer informatie.

Behandelingen

Tarieven

Tips en Advies

Inspiratie

MENU
Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Beauty & Care by Ninon heeft momenteel een klantenstop.
Wij houden je op de hoogte over wanneer we weer open zijn via en
toggle