Nagelreparatie

Nagelreparatie voor Loslatende Nagels, Ingescheurde nagels of Lelijke Nagels

Nagelreparatie is een ideale behandeling voor loslatende of ingescheurde nagels of lelijke nagels. Wij gebruiken hiervoor LCN Wilde Pedique.

Nagelreparatie voor Problematische Teennagels

Helaas kan het voorkomen dat je teennagel los laat, afbrokkelt of ingroeit. Met een nagelreparatie is dit goed op te lossen. Lelijke nagels of anderszijds problematische teennagels zijn goed te repareren met LCN Wilde Pedique.

Dit is een kunstproduct gemaakt van gel. Technisch gezien is dit ook een kunstnagel, maar het eindresultaat is haast niet van echt te onderscheiden. Dus ook voor mannen is deze behandeling uitermate geschikt!

Er wordt gewerkt met natuurlijke kleuren en camouflage voor lelijke plekken.

Wacht niet met Probleemnagels

Repareer loslatende, lelijke of ingescheurde nagels

Behandeling en Prijs

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nagelreparatie
LCN Wilde Pedique

 

vanaf 12,50

Informatie

De prijs is o.a. gebaseerd op de mate van herstel die de nagel nodig heeft.

Wij leggen je graag uit wat er voor nodig is om je nagel te repareren.

GEÏNTERESSEERD IN NAGELREPARATIE?

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

Wil je meer weten over nagelreparatie en LCN Wilde Pedique?

Lees hieronder verder voor meer informatie.

Nagelreparatie met LCN Wilde Pedique

LCN Wilde Pedique is een gel die speciaal ontwikkeld is voor de reparatie en het herstellen van teennagels. Omdat het een relatief flexibel product is, heb je er geen last van terwijl je loopt. Dit product wordt toegepast bij losgelaten nagels of voor de camouflage van lelijke en afbrokkelende nagels.

Bij de toepassing van LCN Wilde Pedique, wordt het aangeraden om een anti-kalknagelproduct erbij te gebruiken. Dit wordt uit voorzorg gedaan om schimmels geen kans te geven onder het kunstproduct. Schimmels houden van vochtige omgevingen zoals schoenen.

Het middel is in de salon te koop. Elk ander middel wordt afgeraden, omdat wij niet kunnen garanderen dat dit goed gaat.

Nagelreparatie voor Loslatende Nagels

Het kan gebeuren dat je teennagel los laat door trauma of ziekte. Dit is te repareren door middel van gel. Zo bescherm je de teentop en ziet niemand dat er geen nagel meer is.

Het is een praktisch onzichtbare oplossing die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Er wordt een dun laagje gel over de bestaande nagel en het ontbrekende gedeelte gelegd.

Er zijn diverse kleuren beschikbaar zoals rose, transparant of juist een combinatie. Zo is er een oplossing voor iedereen.

Camoufleer Lelijke Nagels

Het kan voorkomen dat je lelijke of afbrokkelende nagels hebt. Dit is gemakkelijk op te lossen en te camoufleren met nagelreparatie op basis van LCN Wilde Pedique. Op deze manier heb je altijd verzorgde nagels en hoef je je nooit te schamen.

Je kunt gerust op sandalen en slippers lopen, zonder dat je naar je voeten hoeft om te kijken. Omdat de gel geen opvallende kleuren heeft, valt het niet op dat je wat op je nagels hebt.

De kunstnagel is wel eventueel af te lakken met nagellak of gellak

Ingescheurde Nagels Repareren

Komt het wel eens voor dat je sokken achter je nagels blijven haken omdat er een scheur in zit? Of misschien groeit je nagel al met een scheur er in.

Dan kan er een dun laagje gel aangebracht worden, zodat je niet meer met je sokken achter je nagels blijft haken. Door dit laagje gel zal de scheur ook niet groter worden en kan de nagel in z’n geheel uitgroeien.

Nagelreparatie kan dus ook al uitkomsten bieden vanaf een vroeg stadium.


Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk dan ook onze tips voor voetverzorging.

Je kunt ook langs komen voor een intakegesprek.

Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Waar wil je meer over weten?

Klik op één van de links hieronder voor meer informatie.

Behandelingen

Tarieven

Tips en Advies

Inspiratie

MENU
Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Beauty & Care by Ninon heeft momenteel een klantenstop.
Wij houden je op de hoogte over wanneer we weer open zijn via en
toggle