Naspan Platinum

Naspan Platinum is Nagelcorrectie voor Ingroeiende Teennagels

De Naspan Platinum is een nagelbeugel speciaal voor pijnlijke teennagels. Deze revolutionaire beugel is nieuw en innovatief en geeft een langdurige verbetering van ingroeiende teennagels.

Een Innovatieve Nagelbeugel

Het kan voorkomen dat je regelmatig last hebt van ingroeiende teennagels of nagels die erg naar binnen groeien. Een nagelbeugel is dan een innovatieve oplossing die langdurig pijn kan verlichten en de nagel reguleert. De Naspan Platinum is de allernieuwste nagelbeugel op dit gebied. Vanwege zijn unieke trek- en hefkracht merk je snel verschil.

De beugel zorgt ervoor dat je nagel weer normaal kan uitgroeien. Dit helpt om op zowel op korte termijn als op lange termijn je pijn en ongemak te verminderen.

Loop Niet Rond met Pijnlijke Teennagels

Een nagelcorrectie kan langdurige verlichting bieden

Behandeling en Prijs

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Naspan Platinum Nagelbeugeltechniek

 

vanaf 35

Informatie

De prijs is o.a. gebaseerd op mate van herstel die de nagel nodig heeft.

Tijdens het (gratis) intakegesprek wordt uitgelegd wat er nodig is en waarom.

GEÏNTERESSEERD IN NASPAN PLATINUM?

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

Wil je meer weten over Naspan Platinum en nagelbeugels?

Lees hieronder verder voor meer informatie.

Naspan Platinum: Nieuw en Innovatief

De Naspan Platinum is een innovatieve nieuwe nagelbeugel voor het corrigeren van ingroeiende teennagels. Hij is volledig uniek door zijn zelfregulerende werking. De beugel wil zichzelf continue in zijn originele vorm houden, waardoor de nagel ontlast wordt.

De werking van deze beugel is zes weken gegarandeerd.

Om de kwaliteit van de Naspan Platinum te garanderen, mag deze alleen door gecertificeerde pedicures en podotherapeuten geplaatst worden. Beauty & care by Ninon is een gecertificeerde salon waar je deze beugel kunt laten plaatsen.

Nagelcorrectie met een Nagelbeugel

Een nagelbeugel is een veel gebruikt artikel in de pedicurebranche. Het is bedoeld om de nagel te corrigeren die continu ingroeit. Er zijn diverse beugels op de markt, zoals beugels die op de nagel worden geplakt, of beugels die worden aangetrokken en nog meer. De innovatieve Naspan Platinum heeft zichzelf al bewezen en dat is waarom wij daarmee werken.

Nagelbeugels zorgen ervoor dat ingroeiende teennagels niet meer zo convex lopen, waardoor de pijn snel verdwijnt. Een nagelbeugel wordt vooral op de grote teennagel gebruikt, maar op een kleine(re) teennagel kan ook een beugel worden aangebracht.

Wanneer Wordt een Nagelbeugel Gebruikt?

Als een nagel zeer convex groeit of ingroeit kan een nagelbeugel deze ontlasten en corrigeren. Vooral als je regelmatig last hebt van ingroeiende nagels, kan een nagelbeugel zeer goed werken.

Het kan vaak meteen verlichting geven, maar over het algemeen is het een traject van een aantal weken. Het doel is om de pijn te verlichten, maar ook om de nagel weer een normale vorm aan te laten nemen zodat er in de toekomst geen problemen meer voorkomen.

Verzorging van de teennagel wordt door middel van olie gestimuleerd, zodat de nagel flexibel en verzorgd blijft.

Hoe Voorkom je Ingroeiende Teennagels?

Een ingroeiende nagel is een veelvoorkomend probleem. Vaak zijn smalle schoenen het probleem, maar het kan ook in de familie voorkomen. Dus wat kun je er zelf aan doen?

Zorg ervoor dat je schoenen en sokken goed passen en wijd genoeg zijn. Houd verder je nagels schoon en knip ze niet te kort. Probeer niet te pulken aan de nagel en probeer de nagel niet schuin weg te knippen. Dit kan in de toekomst nog meer problemen met zich meebrengen en zelfs ontstekingen.


Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk dan ook onze tips voor voetverzorging.

Je kunt ook langs komen voor een intakegesprek.

Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Waar wil je meer over weten?

Klik op één van de links hieronder voor meer informatie.

Behandelingen

Tarieven

Tips en Advies

Inspiratie

MENU
Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Beauty & Care by Ninon heeft momenteel een klantenstop.
Wij houden je op de hoogte over wanneer we weer open zijn via en
toggle