Over Ninon

Over Ninon en Haar Praktijk

Wie is Ninon? Waar staat Beauty & care by Ninon voor?
Neem hier een kijkje achter de schermen.

Wie is Ninon?

Levenslange Interesse

Hey! Ik ben Ninon en zolang als ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging en alles wat daarbij komt kijken. Toen ik nog jong was, experimenteerde ik al met make-up en nagellak. Van spelen met de lippenstift van mijn moeder tot een foute oogschaduw uit mijn eigen make-uppalet. Naarmate ik ouder werd ging ik meer experimenteren met nagellak en nail-art. De droom was natuurlijk om over te gaan op een eigen praktijk of nagelsalon.

Oefening baart kunst, dus uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn passie gemaakt, en van mijn passie mijn werk.

Opleiding tot Professional

Alhoewel ik ben begonnen met een horeca opleiding na de middelbare school, heb ik hier mijn passie niet gevonden. Ik ben verder gegaan in de retail, maar ook hier kon ik mijn uiteindelijke doel niet vervullen. Vervolgens ben ik begonnen met de opleiding tot basispedicure bij Kaledi Beauty Academy. Deze heb ik met veel plezier succesvol afgesloten. Tijdens deze periode kwam ik erachter dat mijn passie echt meer in deze richting lag.

Na wat wikken wegen heb ik ook besloten om de opleiding tot nagelstylist te volgen. Zo kon ik beide aspecten, zowel de schoonheidskant als de zorgkant, vervullen. Deze opleiding heeft mij ook veel plezier gebracht. Ik kon er mijn creativiteit in kwijt.

Uiteindelijk ben ik mijn bedrijf gestart in oktober 2017, Beauty & care by Ninon. Hier werk ik nu met al mijn liefde en passie aan.

Eigen Ervaring Voorop

Gedurende mijn opleidingen en cursussen ging er een wereld open aan producten en hulpmiddelen. In mijn privéleven gebruik ik al jaren hoogwaardige verzorgingsproducten. Tijdens mijn tienerjaren kwam ik erachter dat ik een parfumallergie heb. Samen met mijn moeder zijn we op zoek gegaan naar goede producten die geschikt waren. Dit wilde ik doortrekken in mijn praktijk en verkoop. Daarom zijn mijn producten bijvoorbeeld parfumvrij. Alles staat met elkaar in verband. Van de behandeling tot de verzorgingsproducten.

Een andere passie van mij is duurzaamheid. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met dierenwelzijn en het milieu. Natuurlijk wilde ik dit ook graag in de salon doortrekken. Meer informatie hierover vind je hieronder bij ‘de praktijk’.

Waar Staan Wij Voor?

Dit is waar wij waarde aan hechten.

Dier- en
Milieuvriendelijk

Wij zoeken actief naar veganistische en dierproefvrije producten die de natuur zo min mogelijk belasten.

Certificaten
en Diploma's

Wij volgen regelmatig extra cursussen om zo de beste service te garanderen voor onze klanten.

Casual en
Ontspannen

Want er is altijd wel tijd voor een grapje en een goed gesprek. Wij zorgen voor een prettige, informele sfeer.

De Praktijk

Ontspanning en Hygiëne

Ik had een bepaalde visie voor Beauty & care by Ninon. Het moest kalmte, rust en luxe uitstralen. De praktijk bestaat daarom ook uit lichte kleuren en licht meubilair. Een oase van rust. Het is van alle gemakken voorzien om jou de ultieme ervaring te geven. Onder het genot van een kopje thee of koffie en een goed gesprek kan je lekker bijkomen.

Hygiëne is een belangrijk onderdeel. Er wordt tijdens de pedicurebehandelingen een werkuniform gedragen. Alle instrumenten worden goed gereinigd en gedesinfecteerd door middel van een ultrasoon apparaat en een speciale, schimmeldodende vloeistof. Verder worden handdoeken en dergelijke maar voor één klant gebruikt. Hygiëne staat hoog in het vaandel en daar zullen we ook zoveel mogelijk aan doen. Als je hierover vragen hebt, kun je die tijdens een behandeling gewoon stellen.

Duurzame Producten

Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Ik probeer daarom ook actief de praktijk zo duurzaam mogelijk te maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de producten die ik gebruik en verkoop. Geen enkel product is getest op dieren en het overgrote deel van de producten die gebruik en verkoop zijn vegan. De complementaire thee en koffie zijn fairtrade.

Verder valt er te denken aan dingen zoals LED lampen, afvalscheiding en om zoveel mogelijk digitaal en papiervrij te werken. Als je tips hebt om nog duurzamer te werken, hoor ik die graag en nodig ik je uit in mijn salon.

In de praktijk kun je diverse producten bekijken, proberen en aanschaffen. Ben je nieuwgierig geworden? Kom eens langs!

Wil je meer weten over Ninon of de praktijk?

Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram

NEEM CONTACT MET ONS OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Waar wil je meer over weten?

Klik op één van de links hieronder voor meer informatie.

Behandelingen

Tarieven

Tips en Advies

Inspiratie

MENU
Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Beauty & Care by Ninon heeft momenteel een klantenstop.
Wij houden je op de hoogte over wanneer we weer open zijn via en
toggle